20201203_131852.jpg

CNC/automationsoperatör till Olofsfors AB

2021-02-03

Olofsfors AB söker förstärkning till fabriken. Vi har behov av ett antal CNC-/automationsoperatör

De tjänster som vi söker är i första hand tänkt som förstärkning i form av visstidsanställningar då vi ser ett behov att säkra vår produktionskapacitet, dock om du har mycket goda kvalifikationer kan Olofsfors AB vara beredd på att erbjuda tillsvidareanställning direkt. Arbettiden är 3 skift. Tillträde sker löpande.

Arbetsbeskrivning CNC-/automationsoperatör
Som CNC-operatör på Olofsfors AB kommer du att handha förekommande maskiner, såsom skärning, fräsning, borrning, eller kapning. Du arbetar i början med att ställa maskinen samt hämta och redigera befintliga program och efterhand blir det även egen programmering. När du arbetar som automationsoperatör jobbar är du processkötare vid någon av Olofsfors AB:s automatiserade liner tillsammans med dagens ståloperatörer.
Vi  söker dig som har gått 3-årigt tekniskt gymnasium med relevant inriktning, alternativt 3-4 års relevant yrkeserfarenhet. Meriterande om du har truckförarbevis 
A+B.

Vad kan Olofsfors AB erbjuda dig?

Ett världsledande företag som drivs av att förvalta företagets genuina stål- och teknikkunnande. Vi har funnits i över 250 år och skall finnas minst lika länge till. Vi ska fortsätta att sträva efter att vara bättre än konkurrenterna vad gäller kvalité och miljöfrågor samt skapa en arbetsmiljö som gör Olofsfors till en attraktiv arbetsgivare. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi har starka ägare och investerar kontinuerligt i vår fantastiska verksamhet. Tveka inte,sök i dag så att du kan bli en del av Olofsfors AB och tillsammans fortsätta göra oss starkare.

Kontaktperson för detta jobb

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta  HR Partner Annchristin Gustavsson 070-3380291. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet löpt ut så skicka din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-02-15

Klicka här för att komma till sidan för att kunna ansöka.