SE / EN

Stöd kampen mot bröstcancer, ge en gåva genom Olofsfors insamling Rosa Bandet

I oktober kan du skänka en valfri gåva till Bröstcancerförbundet genom Olofsfors insamling ”Rosa Bandet”.

Tillsammans höjer vi rösten för brösten

Bröstcancer är den vanligaste cancerformen hos kvinnor och varje år får 8 000 kvinnor beskedet om bröstcancer i Sverige (källa: Bröstcancerförbundet, © 2020).

För Olofsfors är alla starka överlevare, inom vårt företag och ute i världen, det som driver oss vidare i frågan.

Vi är så tacksamma till alla företag som bidragit under åren, tillsammans höjer vi rösten för brösten!

Det rosa skogsmaskinsbandet

I samband med att Olofsfors Rosa Bandet firar 10 år, vill vi utveckla samarbetet med Bröstcancerförbundet för att fler ska kunna bidra. Därför kan du i år ge valfri gåva via Olofsfors egen insamling hos Bröstcancerförbundet. Ingen kan göra allt men alla kan göra något, och oavsett summa gör din gåva skillnad. Pengarna från insamlingen bidrar till patientnära forskning samt stöd till drabbade och anhöriga.

Gåvor om 5 000 kr eller mer ger dig även chansen att vinna ett par rosa skogsmaskinsband, till ett värde av ca 100 000 kr. Olofsfors har skänkt bandet till förmån för Bröstcancerförbundet, som efter rosa oktober kommer att lotta ut det till ett av företagen eller personerna som gett en gåva på 5 000 kr eller mer.

Ge ditt bidrag senast den 31 oktober 2020, kl. 23:59 via vår insamling på bröstcancerförbundets sida.

OBS!
Möjligheten att vinna det rosa bandet är ej längre möjligt.
Sista datum för detta var den 31 oktober 2020, men fortsätt gärna bidra i vår insamling som pågår året ut.


Läs mer genom att klicka på knappen "Ge en gåva" nedan. Tack för din gåva!

Ge en gåva

”Känns bra att bidra med det man kan i sin bransch” – Mikael Larsson, ägare av Curras Transport

Se filmen där Curras Transport, vinnare av det rosa skogsmaskinsbandet 2019, berättar om reaktioner och tankar under året som gått.

Om Bröstcancerförbundet

Bröstcancerförbundet, som grundades 1982, har 11 000 medlemmar och samverkar med 33 bröstcancerföreningar runtom i landet. Tack vare bidrag från privatpersoner och företag kan Bröstcancerförbundet finansiera patientnära bröstcancerforskning, ge stöd och rehabilitering till bröstcancerdrabbade och driva opinion i bröstcancerfrågor. Bröstcancerförbundet arbetar för att alla i Sverige ska ha rätt till bästa tänkbara bröstcancervård. (Källa: Bröstcancerförbundet, © 2020)