Kundtjänstmedarbetare till Olofsfors AB

10 juli 2023

Kundtjänstmedarbetare till Olofsfors AB

Vi söker en medarbetare till vår kundtjänst.

Kvalitet sedan 1762
Olofsfors traditioner går tillbaka till tiden då Europa industrialiserades. Kvalitet gav redan då stolthet åt smederna och järnbruket i Olofsfors. Idag har vi helautomatiska produktionslinjer för tillverkning av band till skogsmaskiner och vägstål samt skopstål. För att möta framtidens produktionskrav har vi moderna elektriska ugnar, pressar och svetsautomater. Vi har också utrustning för varmformning, stansning, bockning och härdning. Men främst har vi en kunnig och erfaren personal som för stoltheten vidare. Exportandelen på våra produkter är ca 62% och all export sker via återförsäljare på respektive marknad. Företaget omsatte 536 mkr 2022 och vi har 140 anställda.


Dina arbetsuppgifter

Som administratör i vår kundtjänst på Olofsfors kommer du att spela en viktig roll i att upprätthålla och förmedla service i världsklass. Huvudsakliga uppgifter kommer vara att hantera allmän administration såsom orderhantering, skapa offerter, hjälpa återförsäljare och även administrera garantiärenden. Hantera e-post och telefon, med stöd av säljorganisationen kunna besvara frågor om våra produkter såsom pris och leveranstider eller koppla samtal vidare till rätt kontakt. Koordinera ihop snabba och effektiva lösningar för våra kunder genom bra samarbete med kollegor från olika avdelningar internt och samtidigt sköta förfrågningar och planering av frakter externt. Alla kundkontakter är viktiga.

Vem är du?

För att lyckas i rollen på kundtjänst tror vi att du har tidigare erfarenhet av administrativt jobb. God dator och systemvana, ingen nackdel om du arbetat i en eller flera affärssystem. Att du har en god organisatorisk och strukturerings förmåga samt kunna hantera flera uppgifter samtidigt. Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljnivå för att kunna säkerställa korrekt hantering av data och dokumentation. God social kompetens och kommunikationsförmåga, flexibel, kunna jobba både självständigt och i grupp. Goda kunskaper i engelska och svenska både tal och skrift. Du har som lägst gymnasiekompetens och goda kunskaper i Office. Har du tidigare erfarenhet av att jobba i affärssystemet Monitor är det meriterande. Körkort är inget krav men meriterande.

Vad kan Olofsfors erbjuda dig?

Vi är en arbetsplats där alla ska känna sig välkomna och inkluderade. Vi värdesätter mångfald för vi tror att det berikar verksamheten och leder till en högre grad av kreativitet och trivsel. Hållbarhet är också något vi arbetar aktivt med. Återvunnet material samt minskade klimatutsläpp i våra transporter är två exempel. Vi har starka ägare och investerar kontinuerligt i vår fantastiska verksamhet. Hos oss har du friskvårdsbidrag och gratis kaffe/te och frukt. Tveka inte, sök i dag så att du kan bli en del av Olofsfors AB och tillsammans fortsätta göra oss starkare.

Kontaktperson för detta jobb:

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
HR ansvarig Ulrica Bylund,
ulrica.bylund@olofsfors.se

Marknadschef Kjell-Erik Åström,
kjell-erik.astrom@olofsfors.se

Fackliga representanter är Madelene Bjök,
madelene.bjork@olofsfors.se


Vi jobbar med löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet löpt ut så skicka din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-09-14.

Välkommen med din ansökan till ulrica.bylund@olofsfors.se

 

Olofsfors AB

Telefon: 0930-396 00
E-post: order@olofsfors.se
Adress: Olofsfors AB
Olofsfors 11
SE-914 91 Nordmaling, SE

Karta

Söker du en kontaktperson?