Olofsfors AB förstärker närvaron i Norra Sverige

27 november 2019

Från och med den 1 december 2019 kommer Olofsfors AB att dubblera sina resurser i norra Sverige inom sina produktområden Slitstål till entreprenadmaskiner och Vägstål till plogar och väghyvlar.

— Hemmadistriktet eller om man säger Norra Sverige utgör vår viktiga närmarknad med många OEM kunder, små företag och andra aktörer. Inte minst gruvindustrin där potentialen för våra produkter är stor, säger Erik Sollén, Marknads- och försäljningschef för Olofsfors produktområde stål.

Upptagningsområdet sträcker sig från Gävle, eller Dalarna i söder till Treriksröset i norr. Hittills har Anders Rask ansvarat för regionen ensam men från och med den 1 december tillsätts ytterligare en resurs i form av Peter Andersson, som jobbat 25 år Olofsfors. Han tar nu steget fullt ut och blir Regionsäljare tillsammans med Anders Rask.

—  Det är viktigt att stärka upp området med en resurs till. Det är ett stort område att axla själv, och jag ser framemot att komma ut på fältet och träffa kunderna, säger Peter Andersson.
Andersson har jobbat länge hos band- och slitstålstillverkaren Olofsfors. Han började redan 1994 i produktionen där han jobbat med tillverkningen av företagets samtliga produkter. De senaste 5 åren har han jobbat med försäljning i Olofsfors kundservice.

—  Peter besitter en lång och gedigen kunskap inom företaget och känner redan många av våra kunder. Han blir en viktig resurs för att ännu bättre kunna serva och utveckla relationerna till våra kunder, säger Erik Sollén.

För frågor eller mer information

Vänligen kontakta

Erik Sollén
Marknads- och försäljningschef, produktområde stål
Telefon: +46 (0) 70-611 96 20
E-post: erik.sollen@olofsfors.se

Maria Öhman
Marknadsföringsansvarig
Telefon: +46 (0)930-397 01
E-post: maria.ohman@olofsfors.se

Olofsfors AB

Telefon: 0930-396 00
E-post: order@olofsfors.se
Adress: Olofsfors AB
Olofsfors 11
SE-914 91 Nordmaling, SE

Karta

Söker du en kontaktperson?