Pressmeddelande: Olofsfors Ståldivision expanderar och rekryterar i Nordamerika

27 januari 2022

Olofsfors Ståldivision expanderar och rekryterar i Nordamerika

”Nordamerika har potential att bli en av våra absolut största marknader i framtiden”, säger Erik Sollén, Marknadsdirektör för affärsområde Slitstål på Olofsfors.

Olofsfors AB har sålt sina slitstålsprodukter SHARQEDGES™ och BRUXITE™ i Nordamerika under de senaste 15 åren. Förutom ett eget bolag, i form av Olofsfors Inc i Kanada, har Olofsfors en egen försäljningsorganisation och ett 14-tal återförsäljare i landet.

- Vi säljer idag våra produkter i ett 40-tal länder runt om i världen och vi ser en mycket stor framtida potential för, framför allt SharqEdges i Nordamerika. Därför har vi tagit ett strategiskt beslut att utöka organisationen, berättar Sollén.

Cory Head växte upp i norra Alberta på ett jordbruk och fick tidigt lära sig betydelsen av hårt arbete. Innan Olofsfors har han drivit 2 egna företag och erhållit flera utmärkelser, bland annat för ”nöjda kunder”. Som bästa säljare för Olofsfors produkter hos företaget Brandt Tractor fick han 2009 förmånen att besöka Olofsfors huvudkontor och fabrik.

- Från mina anställningar hos Brandt Tractor och Prairie Coast Equipment har jag fått gedigen erfarenhet, färdigheter och kunskap, och jag ser mycket framemot att jobba med ett företag som Olofsfors, med produkter av högsta kvalitet, säger Cory Head, regionchef för Västra Nordamerika.

– Vi är mycket nöjda med att kunna presentera vår nye medarbetare Cory Head som ny Area Sales Manager för slitstål i Västra Nordamerika, säger Erik Sollén.


För frågor eller mer information, vänligen kontakta:

Erik Sollén
Marknadsdirektör, affärsområde Slitstål
Telefon: 070-611 96 20
E-post: erik.sollen@olofsfors.se

Cory Head
Regionchef, Västra Nordamerika
Telefon: 780-380-5701
E-post: cory.head@olofsfors.se


Koncernen P. Wikström J:r AB har ca 320 anställda och en omsättning på omkring 800 Mkr.
I koncernen ingår, förutom Olofsfors och dess systerbolag, även Iggesund Forest AB, Alab Aluman AB och Grader Service OÜ. Olofsfors har tre säljbolag i Finland, ett i Tyskland, Ryssland och Kanada.
Olofsfors kärnvärden är: Kunskap, Kvalité och Hållbarhet

Olofsfors AB

Telefon: 0930-396 00
E-post: order@olofsfors.se
Adress: Olofsfors AB
Olofsfors 11
SE-914 91 Nordmaling, SE

Karta

Söker du en kontaktperson?