Välkommen till nya olofsfors.se

12 maj 2021

Vår hemsida har fått en ny look

Välkommen till Olofsfors nya hemsida, som införlivar ett stort varumärkesarbete som pågått under de senaste två åren. Med den nya profilen och hemsidan, välkomnar vi också våra produktvarumärken hem igen.

- Att vi lanserar hemsidan är ett kvitto på det stora varumärkesarbetet vi jobbat med de senaste åren. Olofsfors fortsätter vara vårt starkaste varumärke och det ska också vara vår ledstjärna, berättar marknadsansvarig Maria Öhman.

Idag finns hemsidan tillgänglig på svenska och engelska, men ska lanseras på totalt 8 språk till sommaren. I samband med att fler språkversioner lanseras, kommer också produktvarumärkenas hemsidor; www.eco-tracks.se, www.sharqedges.se och www.bruxite.se att försvinna. Allting som du tidigare hittat på dessa sidor ligger nu på Olofsfors hemsida - tillsammans med en hel del nya funktioner.

- Tanken bakom nya olofsfors.se är att göra det enklare för såväl våra återförsäljare som slutanvändare av våra produkter att hitta användbar information, och ta del av ett gediget innehåll om alla våra produktområden, fortsätter Öhman.

Hemsidan är bara det första steget på en pågående resa för Olofsfors, menar vår VD.

- Vi fortsätter utvecklas och förändras till det bättre och den här digitala satsningen är bara en del i det arbetet. Nu börjar vi se ett nytt Olofsfors växa fram, med samma trygghet som tidigare men också stora löften om framtiden, berättar VD Urban Hadarsson.

Olofsfors AB

Telefon: 0930-396 00
E-post: order@olofsfors.se
Adress: Olofsfors AB
Olofsfors 11
SE-914 91 Nordmaling, SE

Karta

Söker du en kontaktperson?