Om Olofsfors

I 260 år har Olofsfors tillverkat stålprodukter av högsta kvalitet. Idag i form av band till skogsmaskiner och slitstål till entreprenadbranschen. Vi använder kunskapen och erfarenheten för att leverera morgondagens innovationer till våra kunder världen över.

Ett genuint stål- och teknikkunnande

Det finns flera anledningar till att Olofsfors hängt med sedan 1700-talet. Vår vilja att leverera produkter som gör kundens arbete enklare, och en stark tro på innovation och produktutveckling är bara två exempel. Alla våra produkter är noga utvecklade med ett genuint stål- och teknikkunnande och en stor kunskap om kundens behov och förutsättningar. All tillverkning sker i vår fabrik utanför Nordmaling i norra Sverige, där vi också startade för 260 år sedan. Engagemanget för våra kunders framtid, och viljan att ligga steget före konkurrenterna, tar vi med oss in i morgondagens satsningar.

Historia

Olofsfors har en anrik historia som går ända tillbaka till mitten av 1700-talet. Faktum är att Olofsfors grundades några år innan självständighetsförklaringen undertecknades för att bilda Amerikas förenta stater.

Läs mer
Koncern

Olofsfors är idag ett globalt familjeföretag och ägs av P. Wikström J:r AB. Vi säljer våra produkter till mer än 50 länder och har egen representation i 8 länder.

Läs mer
Kvalitet och miljö

Olofsfors använder nordiskt återvunnet stål i våra produkter. Det kombinerat med en innovativ produktionsprocess samt ett genuint stål- och teknikkunnande gör att vi kan leverera produkter med marknadsledande kvalitet.

Läs mer

Jobba med oss

Hos oss blir du en del av ett engagerat team som samarbetar för att våra kunder ska få en produkt av hög kvalitet så att de kan utföra sitt arbete på ett säkert och effektivt sätt.

Olofsfors AB

Telefon: 0930-396 00
E-post: order@olofsfors.se
Adress: Olofsfors AB
Olofsfors 11
SE-914 91 Nordmaling, SE

Karta

Söker du en kontaktperson?